1303

A MINŐSÉG ELSŐDLEGES


A VASPO STONE, s.r.o. vállalat a megalapításától kezdve saját technológiát, saját fejlesztést, valamint a burkolat végső megjelenésének saját tervét alkalmazza. Ennek a saját technológiájának köszönhetően egyértelműen vezető helyet foglal el az ágazatában, amit a számos elismerés és számtalan elégedett ügyfél is igazol.
 
MINŐSÉGI ADALÉKANYAGOK / MINŐSÉGI KÉZI MUNKA
 
„A kivételes minőség nagyobb ráfordításokat is igényel” 
Az összetevők, amelyeket a termékeinkhez adunk, továbbfejlesztett jellemzőkkel szolgálnak, amelyek befolyásolják a minőséget, funkciót és tartósságot is. A burkolatok gyártásához felhasznált nyersanyagok a földkéregből kitermelt természetes anyagokból állnak. A legmagasabb minőség megőrzése érdekében a nyersanyagokat bevált, állandó és neves beszállítóktól szerezzük be. Tehát a legmagasabb minőségi szintű összetevőket használjuk. Ennek köszönhetően a VASPO termékek korlátlan élettartammal rendelkeznek.
 
„A kivételes minőséget a becsületes kézi munka garantálja”
A gép nem ad természetességet a terméknek, de egy ügyes ember igen! Nem csupán termékeink összetéveszthetetlen minőségével és megjelenésével, az egyedi gyártási technológiával különbözünk, hanem a tisztességes „handmade“ gyártással is. A végső termék megszerzéséhez több lépéssel jutunk el. Ezek a lépések az adagolás, keverés, formázás, formából való kiemelés, elhelyezés, szárítás, csomagolás és kezelés. Mindezeket a lépéseket tisztességes emberi kezek végzik.
Ezt a pontosság és magas minőség érdekében részesítjük előnyben. A foglalkoztatás támogatásának is szép rendszere ez. Az összetevők és az adagolásuk sorrendje eljárásokban van meghatározva, amelyeket szigorúan be is tartunk. A formákat a termékről az érlelést követően kézzel eltávolítják. Így a dolgozó minden egyes darabot ellenőriz. A csomagolóban a dolgozó újabb vizuális ellenőrzésnek veti alá a burkolatot, miközben kézzel bedobozolja.

 

A KÉSZTERMÉK  

A végterméknek a meghatározott fizikai és kémiai jellemzőknek eleget kell tennie. Minden VASPO termék a termékek tanúsítványozására engedélyezett tanúsító szerv, az Építőipari Műszaki és Vizsgálati Intézet eljárásával összhangban tanúsító eljáráson esett át. A termék tanúsítványa igazolja, hogy az alábbi jellemzők megfelelnek az SK TP - 14/0042 műszaki bírálat kritériumainak.
 
A mért jellemzők közé tartozik:
 • tűzzel szembeni viselkedés A1
 • tömegaktivitás 226Ra
 • tömegaktivitási index
 • beton nyomószilárdsága
 • beton fagyállósága
 • termék nedvszívóképessége
 • termék fagyállósága
 • kopásállóság
 • méretek és mérettűrések
 • megjelenési hibák és sérülések

FELELŐSSÉG
 
Felelősségteljes vállalkozásunkat, valamint a Szlovák Köztársaság gazdaságához és foglalkoztatásához való hozzájárulásunkat a Gazdasági Minisztérium, valamint a Munkaügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium is elismerte. Az elismerő oklevelet a cég vezetésének személyesen a gazdasági miniszter, Juraj Miškov és a kormány alelnöke, Jozef Mihál adta át.
 
Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a felelősségre. A 2015-ös és 2017-es évben elnyertük a TÁRSADALMILAG FELELŐS VÁLLALAT pecsétjét. Ezzel azon vállalatok 3,2 %-ba tartozunk, amelyek eleget tesznek a társadalmilag felelős vállalat közgazdasági és gazdasági aspektusainak.
A felelősségteljes vállalkozás azt jelenti, hogy a nyereség elérésénél az összes olyan partner igényeit figyelembe vesszük, akikkel a vállalkozásunk során kapcsolatba kerülünk. Ezek a partnerek (nemcsak) a dolgozóink, az ügyfeleink, a versenytársak, beszállítók, a helyi közösség és a környezet, de az állam is.
 
A VASPO STONE, s.r.o. társaság fő motivációja, hogy az ügyfeleknek elérhető árú és műszaki szempontból tökéletes természetes kő hatású termékeket kínáljon, amelyek megjelenésükkel az emberek és a természet örök kapcsolatára emlékeztetnek. A cég ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mi az az ISO minőségirányítási rendszer?
A VASPO STONE, s.r.o. vállalaton belül szisztematikusan érvényesítésre kerül a minőségirányítási rendszer, mint a szervezet irányításának fontos eszköze. A rendszer érvényesítése biztosítja, hogy a vállalat által nyújtott minden szolgáltatás és termék összhangban áll az ügyfelek igényeivel, a vonatkozó ISO 9001 szabvánnyal, a vonatkozó jogszabályozással, illetve további specifikus követelményekkel is.
 
A minőségirányítási rendszer vállalati tevékenységeiben való érvényesítése és további fejlesztése minden ügyfél számára arra vonatkozó garanciát nyújt, hogy kívánt minőségű végterméket kap.
 
A VASPO STONE, s.r.o. fő célkitűzése a minőségirányítási rendszer érvényesítése és folyamatos fejlesztése, amellyel bizonyítékot szolgáltatunk az ügyfélközpontúságunkra, azon igyekezeten belül, hogy megszerezzük az ügyfelek bizalmát és meggyőzzük őket arról, hogy képesek vagyunk az ügyfeleink által elvárt termékminőséget biztosítani.
 
A minőségpolitika alapvető iránymutatást és jövőképet nyújt, és az alábbiakra fókuszál: 
 • Ügyfél-elégedettség, ami a vállalat stabilitásának és fejlődésének fő tényezője.
 • Folyamatos termékinnováció, ami az ügyfél-portfólió kibővítését biztosítja.
 • A minőségirányítási rendszer hatékonyságának javítása, ami a vállalat irányításának tartós eleme.
 • A dolgozók elégedettsége és szakképzettsége, ami a szervezet perszonális stabilitásának alapját képezi.
 • Előrelépés a minőség terén, amit előnyben részesítünk a hiányosságok kijavításával szemben.

 
Podstránky obrazok: 

Napíšte nám

all products for color

katalog

 Már 40 éve igyekszünk anyagba önteni
a természet tökéletes utánzatáról
szóló elképzelésünket ...bővebben

katalog
 

A kivételes minőség nagyobb ráfordításokat
igényel és a becsületes
kézi munka garantálja ...bővebben
 

katalog


Számtalan fénykép és ötlet
az elégedett ügyfeleinktől ...bővebben

 

AKCIA

... Prirodzený ako príroda sama ...